Banci - Asigurari, Campanii Inchise »

ERB – Aducem Rio la tine

Mecanism: Incheie un contract de credit aferent cardului EuroLine American Express in locatiile Comerciantului si achizitioneaza din locatiile Comerciantului.

Premii:- 1 premiu constand intr-un voucher CADOU in valoare de 3000 lei pentru cumparaturi ulterioare in locatiile Altex&MediaGalaxy
– 1 echipament sportiv (tricou & pantalon), in valoare de maxim 300 lei
– 10 mingii de fotbal, in valoare de maxim 100 lei fiecare

Perioada promotiei: 05.06.2014 – 05.07.2014

Aducem Rio la tine

REGULAMENTUL PROGRAMULUI

Organizatorul programului : “Aducem Rio la tine” este ERB Retail Services IFN SA, cu sediul social in Bucuresti, Sector 2, B-dul Dimitrie Pompeiu, Nr. 6A, parter (partial), etajul 3 (partial) si etajul 4, inregistrata la Registrul Comertului sub numarul J40/338/2004, CUI R16036850, inregistrata in Registrul General al BNR sub nr. RG-PJR-41-010144, autorizata ca IP nr. 004/28.04.2011, numita in continuare “Organizator”, cu sprijinul partenerului Altex Romania SRL, denumita in continuare “Partener”.

Programul : “Aducem Rio la tine” se desfasoara in locatiile Partenerului Altex si Media Galaxy.

1. Desfasurarea programului

1.1. Programul se adreseaza clientilor noi ERB Retail Services IFN SA, ce incheie un contract de credit aferent cardului EuroLine American Express in locatiile Comerciantului in perioada 05.06.2014 – 05.07.2014.

1.2. Durata programului:

i. Programul se desfăşoară incepand cu data de 05.06.2014 pana la data 05.07.2014.

ii. Programul poate fi prelungit de catre Organizator si Partener, prin act aditional la Regulamentul de desfasurare al programului.

1.3. Participantii in cadrul programului:

In vederea participarii in program, participantii trebuie sa incheie un contract de credit cu Creditorul aferent cardului EuroLine American Express intermediat prin locatiile Comerciantului, in perioada 05.06.2014 – 05.07.2014. Prezentul program se va aplica detinatorilor de Carduri de credit EuroLine American Express clienti noi care vor fi eligibili pentru a participa la o extragere cu o serie de premii oferite de Creditor dupa cum urmeaza:

– 1 premiu constand intr-un voucher CADOU in valoare de 3000 lei pentru cumparaturi ulterioare in locatiile Altex&MediaGalaxy

– 1 echipament sportiv (tricou & pantalon), in valoare de maxim 300 lei

– 10 mingii de fotbal, in valoare de maxim 100 lei fiecare

1.4. In perioada 05.06.2014 – 05.07.2014 Clientii Creditorului (clienti noi) care incheie un contract de credit aferent cardului EuroLine American Express in locatiile Comerciantului si achizitioneaza din locatiile Comerciantului ca prima tranzactie, bunuri prin produsele financiare ale Creditorului, vor fi eligibili pentru a participa la o extragere ale carei premii sunt detaliate la punctul 1.3.

Extragerea pentru acordarea premiilor detaliate la punctul 1.3. va fi realizata in data de 08.07.2014.Se vor extrage un numar total de 12 premii. Valoarea totala a premiilor fiind de 4.300 lei

Castigatorii vor fi contactati telefonic in termen de 10 zile lucratoare de la data extragerii. Voucherele vor fi trimise in locatia Comerciantului in care a efectuat clientul castigator prima tranzactie, in termen de 10 zile lucratoare de la contactarea castigatorilor. Clientul va fi informat de catre creditor si va avea obligatia ridicarii voucherului si semnarii unui proces – verbal de acceptare premiu.

Voucherul acordat va putea fi utilizat pentru achizitii ulterioare de produse din reteaua Comerciantului in termen de doua luni de la data in care sunt disponibile pentru a fi ridicate de catre client. Se poate achizitiona orice produs in limita voucherului. Nu se acorda rest in bani. In cazul in care suma de plata este egala sau mai mare decat valoarea acestuia, Clientul va achita diferenta.

Voucherul poate fi folosit o singura data, in cadrul unei singure tranzactii, el devenind apoi inutilizabil, chiar si in conditiile in care acesta a fost utilizat intr-o tranzactie a carei valoare a fost mai mica decat valoarea asociata voucherului, diferenta constituind pierdere pentru client.

Voucherul se acorda Clientului cu titlu de premiu si va fi oferit de catre Creditor, Comerciantul avand obligatia incasarii acestuia in cadrul termenului de valabilitate.

Echipamentul sportiv si mingiile urmand a fi ridicate direct de catre castigator din locatia unde a aplicat pentru credit.

2. Diverse

Organizatorul sau/si Partenerul, in cazul oricărei fraude, neînţelegeri sau dispute care poate apărea în orice moment cu privire la desfăşurarea acestei campanii promotionale, îşi rezervă dreptul de a lua toate măsurile legale considerate oportune.

3. Regulamentul programelor

Regulamentul este disponibil,in mod gratuit, pe site-urile www.altex.ro si www.mediagalaxy.ro sau/si pe site-ul ERS: www.carduleuroline.ro. Prin participarea la prezenta/ele campanie/i, participantii sunt de acord să se conformeze şi să respecte prevederile acestui regulament.

4. Incetarea programelor

Prezenta campanie poate inceta in cazul aparitiei unui eveniment ce constituie forta majora, caz fortuit, conform legislatiei in vigoare, inclusiv in cazul imposibilitatii Organizatorului, din motive independente de vointa sa, de a continua prezentele campanii precum si la expirarea perioadelor pentru care au fost organizate.

5. Protectia datelor cu caracter personal

5.1. ERB Retail Services IFN SA prelucreaza datele caracter personal ale clientilor in baza notificarii depusa la A.N.S.P.D.C.P si a inregistrarii sale ca operator de date, inregistrare inscrisa in registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal cu nr. 684.

5.2. Tuturor participantilor la acest program le sunt garantate drepturile, in conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie asupra datelor, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei.

5.3. Organizatorul se angajeaza sa pastreze confidentialitatea datelor cu caracter personal si sa aplice masurile tehnice si organizatorice adecvate pentru protejarea acestor date impotriva pierderii, distrugerii accidentale sau ilegale, modificarii, dezvaluirii sau accesului neautorizat, precum si impotriva oricarei forme de prelucrare ilegala.

S.C. ERB Retail Services IFN S.A.

Lista Castigatori ERB – Aducem Rio la tine – 08 iulie 2914

Numarul de inregistrari 1105
CASTIGATORI 12
Rezultatele extragerii:
ID nume oras Valoare neta Premiu
Castigator voucher 3000 lei
725  KOTRO FRANCISC Altex Satu Mare Real 3000
ID nume oras Valoare neta Premiu
Castigator echipament sportiv(tricou + pantaloni)
83  TARNA CRISTIANA GABRIELA Media Galaxy Pitesti 300
ID nume oras Valoare neta Premiu
Castigatori minge
4  BOBE CONSTANTIN MARIUS Altex Galati 100
89  TATARAN MARIA Altex Satu Mare Real 100
1310  RADU OANA SILVIA Altex Bucuresti Obor 100
1311  NEMES MIRON-MARCU Altex Petrosani 100
776  TRAIAN DANIEL-CONSTANTIN Altex Suceava Bucovina 100
628  BUGHEATA TUDOREL-FLORIN Altex Bucuresti Colosseum 100
300  STOICA NECULAI Altex Roman 100
1269  ADAM BIANKA MediaGalaxy Oradea Lotus 100
728  BALINT-KOLCSAR ATTILA Altex Odorheiu Secuiesc 100
478  BLAS LUCIA Altex Targoviste 100

 .

  • Like!
    0

Facebook Comments:


error: Content is protected !!