Produse Curatenie »

COMBINA-TE LA OFERTA HP

Perioada Campaniei: 27 AUGUST – 21 SEPTEMBRIE 2015

COMBINA-TE LA OFERTA HP
REGULAMENTUL PROMOTIEI

1. ORGANIZATORUL PROMOTIEI

Campania “Combina-te la oferta HP!” este organizata in numele si pentru compania HP Inc Romania SRL, cu sediul in Str. Fabrica de Glucoza 5, Novo Park Building, etaj 5, Sector 2, Mun. Bucuresti, inregistrata la ORC-TB sub nr. J40/2755/2000, CIF: RO12809065, de catre S.C. Lion Communication Services S.A., persoana juridica romana, cu sediul social in Str. Nicolae Iorga nr. 13, Corp A, Etaj 3, Camera 4, Sector 1, Bucuresti, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J40/8531/2009, cod de inregistrare fiscala: RO 25848554, avand contul IBAN: RO83BRDE426SV39632454260 deschis la BRD MOSILOR, Tel: 021.407.56.00, Fax: 021.407.56.00., reprezentant legal Theodor Dumitrescu in calitate de Administrator, denumit in continuare ”Organizator”.

2. PRODUSE PARTICIPANTE
La aceasta promotie participa produsele HP importate prin canalul de parteneri autorizati HP enumerate mai jos, in limita stocului disponibil:

Notebook-uri Desktop-uri si All in One Imprimante
HP 15 HP Pavilion 500 HP Deskjet
HP Pavilion HP 110 HP Ink Advantage
HP Envy HP 22 AIO HP Office Jet
HP Omen HP Envy 23/27 AiO HP Office Jet Pro
HP Stream HP Pavilion 23 AiO HP LaserJet
HP x2 HP LaserJet Pro
HP Probook
HP Elitebook
HP Zbook

Produsele mai sus mentionate pot fi achizitionate de la urmatorii parteneri HP:
Altex, CEL.ro, Emag.ro, Evomag.ro, Flanco, Pcgarage.ro

HP Inc Romania isi rezerva dreptul de a stabili daca produsele sunt importate prin canalul autorizat sau nu, implicit daca pot participa la promotie.

3. DREPT DE PARTICIPARE
La aceasta promotie poate participa orice persoana fizica romana in urmatoarele conditii / termene:
– Sa respecte procedura promotiei
– Sa fie consumatorul/utilizatorul final al produselor participante la promotie
– Participarea la Campanie implica cunoasterea si acceptarea liber consimtita, integrala, expresa si neechivoca a prezentului Regulament.

4. PROCEDURA PROMOTIEI
Perioada desfasurarii promotiei: 27 august – 21 septembrie 2015
Pentru a participa la aceasta promotie participantii trebuie sa cumpere produsele HP, in perioada mai sus mentionata, si beneficiaza de urmatoarea oferta:
La achizitia a unui computer* si a unei imprimante, consumatorul primeste 50% reducere din valoarea celui de-al doilea produs cumparat**.
Reducerea se aplică pe loc, la achiziţia produselor pe acelaşi bon fiscal, pentru orice model de produs din cele participante si existent in stocul si oferta fiecarui partener participant la promotie.
*Computer = laptop, desktop sau all-in one
** Reducerea se aplică la produsul cu preţul mai mic

5. CONDITII DE VALIDITATE
– Pentru a beneficia de aceasta promotie, cumparatorul persoana fizica trebuie sa achizitioneze produsele conform mixului promo pe acelasi bon de casa, in perioada promotiei, din magazinele sau site-urile participante si semnalizate cu materialele de comunicare ale promotiei.
– Reducerea nu se aplica retroactiv achizitiei
– Aceasta oferta nu se cumuleaza cu alte oferte existente in magazinele participante
– La achizitia produselor pe acelasi bon de casa reducerea se aplica produsului cu pretul cel mai mic
– Oferta este valabila in limita stocului disponibil
Regulamentul promotiei este disponibil in magazinele participante si pe www.info-regulamente.ro.

6. ALTERNATIVELE OFERTEI
Cumparatorii nu au posibilitatea sa primeasca contravaloarea in bani a discount-ului, sau alte beneficii si nici de a cere modificarea parametrilor ofertei.

7. LITIGII SI LEGEA APLICABILA
Eventualele litigii avand ca parti pe Organizatorul promotiei si participantul/ii la promotie vor fi solutionate pe cale amiabila, iar in cazul in care acest lucru nu este posibil, acestea vor fi solutionate de instanta competenta teritorial de la sediul social al Organizatorului.
Legea aplicabila este legea romana.

8. DISPOZITII FINALE
Promotia poate inceta inainte de data de 21 septembrie 2015 (data de final a Promotiei) din motive independente de vointa Organizatorului, dar fara a se limita la aparitia unui eveniment ce constituie forta majora insemnand orice eveniment care nu poate fi controlat, remediat sau prevazut de catre Organizator, inclusiv imposibilitatea Organizatorului din motive independente de vointa sa si a carui aparitie pune pe acesta din urma in imposibilitatea de a-si indeplini obligatiile asumate prin Regulament, sau epuizarea stocului de produse, imposibilitatea de a continua prezenta Promotie.
In aceste situatii, organizatorul nu este tinut la intoarcerea unei sume sau plata unei sume cu titlu de despagubire/dauna sau altele asemenea.
Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica prezentul regulament.
Regulamentul de participare/desfasurare este disponibil in mod gratuit oricarui solicitant, pe site-ul www.info-regulamente.ro, in forma sa integrala.
HP Inc Romania isi rezerva dreptul de a stabili daca produsele vandute de partenerii participanti sunt importate prin canalul autorizat sau nu, implicit daca pot participa la promotie.
La finalul promotiei, HP Inc Romania isi rezerva dreptul de a verifica acuratetea datelor de vanzari oferite de partenerii participanti, si implicit verificarea gestiunii acestora.

.

  • Like!
    0

Facebook Comments:


error: Content is protected !!