Activitati Sportive, Campanii Inchise »

The Color Run Romania 2015

Perioada campaniei: 25 aprilie 2015 – Bucuresti


The Color Run Romania 2015
REGULAMENTUL OFICIAL

SECTIUNEA 1. ORGANIZATORII SI REGULAMENTUL OFICIAL AL COMPETITIEI

Competitia ”The Color Run Romania” (denumita în cele ce urmeaza “Competitia”) este organizata de catre Kick Off Events, in parteneriat cu Asociatia SPORT NON STOP, si are drept scop promovarea alergarii în aer liber si a unui stil de viata sanatos.
The Color Run™ – cunoscuta si drept ”Happiest 5k on the Planet” – este o cursa euforica în culori, care celebreaza sanatatea, bucuria si originalitatea.

Participantii la Competitie sunt obligati sa respecte termenii si conditiile din prezentul Regulament Oficial al Competitiei (denumit în continuare “Regulament Oficial”).
Regulamentul Oficial este întocmit si va fi facut public conform legislatiei aplicabile în România, fiind disponibil în mod gratuit oricarui solicitant pe site-ul thecolorrun.ro si la locul de desfasurare a Competitie.

Prin participarea la aceasta Competitie, participantii sunt de acord sa respecte si sa se conformeze tuturor prevederilor, termenilor si conditiilor prezentului Regulament Oficial si ale legislatiei în vigoare aplicabile si sa semneze declaratia pe proprie raspundere pusa la dispozitie de catre Organizatori cu ocazia înscrierii, precum si în ziua concursului, la momentul validarii înscrierii.

SECTIUNEA 2. PERIOADA SI ZONA DE DESFASURARE A COMPETITIEI
2.1. Data si locul desfasurarii Competitiei:

Evenimentul va avea loc în ziua de sambata, 25 aprilie 2015, începând cu ora 17:00 (zona de înscrieri si aria de concurs sunt marcate pe harta oficiala de pe site).

Traseul de desfasurare a întrecerilor va fi însemnat cu banda de delimitare si va avea în anumite puncte, stabilite anterior, persoane din partea organizatorilor, comisari de traseu. Acestia sunt responsabili pentru parcurgerea traseului în deplina siguranta de catre toti competitorii, precum si cu respectarea de catre concurenti a regulilor prevazute în prezentul regulament.

Competitia se desfasoara conform mecanismului Competitiei, asa cum este acesta detaliat în Sectiunea 3 din prezentul Regulament.

SECTIUNEA 3. MECANISMUL COMPETITIEI
3.1. Participantii si desfasurarea Competitiei

Aceasta competitie se adreseaza oricaror pasionati de alergare, oricarei persoane careia starea de sanatate ii permite o alergare pe distanta de 5km.

Axata mai putin pe timpii de alergare si mai mult pe distractia nebuna, The Color Run™ este o cursa necronometrata de 5 kilometri, în cadrul careia mii de participanti sunt vopsiti din cap pâna-n picioare în diverse culori, la finalul fiecarui kilometru parcurs.

Nu exista limita de varsta, nici superioara, nici inferioara – evenimentul fiind deschis oricarei persoane care respecta regulamentul evenimentului.

Participantii cu varste de sub 6 ani in data desfasurarii evenimentului pot participa in mod GRATUIT, doar in cazul in care sunt insotiti de catre unul dintre parinti sau tutorele legal, iar acesta este inscris si a platit taxa de participare la eveniment.

Participantii cu varste intre 6 si 14 ani pot participa, prin inscriere si plata taxei de participare, insa trebuie insotiti OBLIGATORIU de catre unul dintre parinti sau tutorele legal, iar acesta este inscris si a platit taxa de participare la eveniment.

Participantii cu varste intre 14-18 ani pot participa fara a fi insotiti de catre unul dintre parinti sau tutorele legal , prin inscriere si plaxa taxei de participare, insa trebuie sa prezinte in momentul ridicarii kitului de participare o declaratie pe propria raspundere semnata de unul dintre acestia. Documentul va fi disponibil online, pe site-ul evenimentului, in perioada 20-26 iulie 2014.

Este strict INTERIZA participarea la eveniment cu biciclete, role, trotinete sau orice alt mijloc de deplasare, cu exceptia persoanelor cu dizabilitati in fotoliu rulant.

In zona de start, sosire, precum si pe traseul competitiei este strict INTERIZA participarea cu animale de companie, indiferent de dimensiunea si tipul acestora.

3.2. Traseul de concurs

Traseul de concurs exact poate fi vizualizat pe site-ul oficial.

Traseul de concurs va fi semnalizat de catre organizatori prin benzi de delimitare (garduri/balize de semnalizare amplasate la intersectiile cu diverse strazi adiacente) si va fi supravegheat de comisari (arbitri) de cursa, amplasati în diferite puncte ale traseului.

Mai multe detalii despre traseu pot fi gasite si pe pagina evenimentului de pe site-ul oficial: http://thecolorrun.ro/

3.3. Înscriere

Înscrierea participantilor se face completând formularul online de pe site-ul http://thecolorrun.ro/.

Data limita pentru inscrierile online este 15 aprilie 2015, ora 23:59.

3.4. Taxa de înscriere

Taxa de inscriere difera in functie de perioada inscrierii dupa cum urmeaza:

04.02-15.02.2015
Inscrieri individuale: 70 RON

16.02-15.03.2015
Inscrieri individuale: 80 RON
Inscrieri multiple, 2 sau mai multi: 75 RON

16.03-15.04.2015
Inscrieri individuale: 90 RON
Inscrieri multiple: NU vor fi disponibile. Pentru a beneficia de acestea, va rugam sa va inscrieti in perioada 16.02-15.03.2015

Taxa de participare trebuie achitata in maxim 2 zile lucratoare de la completarea formularului online, iar dovada platii este RECOMANDAT sa fie trimisa prin e-mail la adresa contact@thecolorrun.ro. In cazul in care taxa de participare NU este platita, inscrierea va fi anulata.

In cazul in care un concurent nu poate participa la eveniment taxa de participare se returneaza in proportie de 70% doar in cazul in care acesta trimite o cerere oficiala organizatorilor cu cel putin 30 de zile inainte de eveniment (data limita 25 martie 2015)

In cazul in care un concurent nu mai poate participa , poate solicita returnarea taxei de participare, DOAR in conditiile descrise mai sus.

In cazul in care concurentul vrea sa transfere inscrierea catre alt participant, acest lucru este posibil doar cu cel putin 15 zile (data limita 10 aprilie 2015) inainte de eveniment. Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne scrieti un email pe adresa contact@thecolorrun.ro

3.5. Declaratia pe propria raspundere

Toti concurentii (adulti) vor completa si semna o declaratie pe propria raspundere ca sunt apti din punct de vedere medical pentru a participa la competitie.

Pentru copiii participanti la aceasta competitie unul dintre parinti/tutore/reprezentant legal al acestora va completa si semna o declaratie prin care îsi vor da acordul pe proprie raspundere cu privire la participare si vor declara ca participantul (copil) este apt din punct de vedere medical pentru participarea la aceasta competitie.

Este interzisa participarea la competitie/eveniment a persoanelor care au asupra lor bauturi alcoolice/droguri sau care se afla sub influenta acestora, a persoanelor care au asupra lor arme de orice fel, materiale explozive sau incendiare, substante iritant-lacrimogene sau cu efect paralizant, dispozitive pentru socuri electrice ori alte obiecte ce pot fi folosite pentru actiuni violente sau de tulburare a desfasurarii normale a derularii evenimentului.

Persoanele care vor incalca aceste prevederi vor fi indepartate din zona evenimentului de catre organizatori, chiar cu sprijinul organelor de politie, daca va fi cazul.

Zilele si orele cand pot fi depuse aceste declaratii sunt detaliate pe pagina evenimentului de pe site-ul oficial: http://thecolorrun.ro/

3.6. Echipament si conditii de concurs. Numere de concurs

Concurentii vor participa la competitie folosind tricoul inclus in kitul de participare, iar in rest (sort/fusta/incaltari sport) propriul echipament. Se recomanda concurentilor sa poarte echipament de alergare corespunzator conditiilor meteorologice de la ora de desfasurare a competitiei (inclusiv încaltaminte adecvata).

Tricourile albe vor fi puse la dispozitie de catre organizatori si se vor înmâna concurentilor dupa completarea si semnarea declaratiilor pe propria raspundere.

Ridicarea kiturilor de concurs se va putea face in saptamana evenimentului, intr-o locatie ce va fi anuntata ulterior participantilor prin e-mail si pe site-ul evenimentului.

3.7. Start si limite de timp

Primul start este la ora 17:00, iar urmatoarele (un functie de numarul de participanti) la fiecare 4-5 minute. Limita de timp maxima pentru parcurgerea traseului de 5KM este de 60 min de la ora de start.

3.8. Arbitri de traseu
În diferite puncte ale traseului de alergare vor fi amplasati comisari de cursa (arbitri de traseu) care vor supraveghea respectarea traseului si a prezentului regulament de catre concurenti.

3.8 Amanarea sau anularea evenimentului

Evenimentul este programat pentru sambata, 25 aprilie 2015. In cazul in care, din motive ce nu tin de organizator, evenimentul nu poate avea loc sambata, 25 aprilie 2015, acesta va fi amanat pentru duminica, 26 aprilie 2015. Toate detaliile evenimentului vor ramane intacte (kit de participare, zonna de start/sosire, traseu, etc).

In cazul in care evenimentul nu poate fi organizat nici pe 25 aprilie 2015, acesta va fi amanat pentru o data ulterioara, dar nu mai mare de 90 zile de la data stabilita initial.

Amanarea evenimentului pentru mai mult de 90 zile dela data stabilita initial ofera dreptul participantilor de a cere restituirea taxelor de participare.

In cazul anualrii evenimentului, participantii pot cere restituirea taxelor de participare. Anularea evenimentului se poate realiza doar in cazuri exceptionale, pentru care Organziatorul va prezenta un comunicat oficial, prin e-mail-ul participantilor si site-ul oficial.

SECTIUNEA 4. ANUNTAREA SI ÎNMÂNAREA PREMIILOR

4.1. Titluri si premii

Evenimentul este unnul necompetitiv, astfel ca nu se vor face nici un fel de clasament pentru timpul realizat in parcurgerea traseului.

Orgnizatorul isi rezeva dreptul de a acorda premii pentru categorii speciale (exemplu cel mai inedit costum). In cazul acordarii unor astfel de premii, acestea vor fi anuntate inaintea evenimentului.

SECTIUNEA 5. CONDITII ADMINISTRATIVE

5.1. Conditii administrative (pe timpul curselor)

Organizarea evenimentului revine Organizatorului care se ocupa de implementarea evenimentului si care pune la dispozitie arbitri si voluntari necesari bunei desfasurari a competitiei.
Pe durata desfasurarii evenimentului, participantii nu pot parasi traseul de alergare si nici nu îl pot schimba, prin scurtare sau alegerea de trasee alternative, respectând si culoarul de delimitare trasat de catre organizatori si marcat cu banda. Participantii care renunta la cursa pe parcursul alergarii sunt rugati sa se prezinte în zona Start/Sosire pentru a anunta arbitrul de traseu din acea locatie despre acest abandon.

Competitia va beneficia de asistenta medicala pentru cazuri de accidentari care se va afla în apropierea zonei de start/sosire.

5.2. Conditii administrative (generale)

Organizatorii se obliga, sa respecte prevederile Legii nr. 677/2001 privind protectia datelor cu caracter personal.
Ca atare, Organizatorii se angajeaza sa pastreze confidentialitatea datelor cu caracter personal ale participantilor la prezenta Competitie si sa le utilizeze conform prezentului Regulament Oficial, al declaratiei participantilor pe propria raspundere si legislatiei în vigoare.

Concurentilor le este interzisa aruncarea oricaror resturi, gunoaie în zona de desfasurare a competitiei sub sanctiunea descalificarii din competitie. Acestia vor putea folosi fie cosurile de gunoi amplasate în zona evenimentului sau sacii menajeri pusi la dispozitie de catre organizatori în zona de start/sosire. Organizatorii vor asigura la terminarea evenimentului eliminarea deseurilor si depunerea acestora în containerele aflate în zona evenimentului.

Este interzisa participarea la competitie/eveniment a persoanelor care au asupra lor bauturi alcoolice/droguri sau care se afla sub influenta acestora, a persoanelor care au asupra lor arme de orice fel, materiale explozive sau incendiare, substante iritant-lacrimogene sau cu efect paralizant, dispozitive pentru socuri electrice ori alte obiecte ce pot fi folosite pentru actiuni violente sau de tulburare a desfasurarii normale a derularii evenimentului. Persoanele care vor incalca aceste prevederi vor fi indepartate din zona evenimentului de catre organizatori, chiar cu sprijinul organelor de politie, daca va fi cazul.

Organizatorii îsi rezerva dreptul de a modifica prezentul Regulament pâna la data începerii competitiei cu obligativitatea anuntarii modificarilor intervenite pe site si la locul de desfasurare a competitiei.

The Color Run Romania 2015

.

  • Like!
    0

Facebook Comments:


error: Content is protected !!