Alimente - Bauturi, Campanii Inchise »

Chio Chips – Gaseste premii sau lei, intr-o punga din trei!

Perioada Campaniei: 01.10.2015-15.12.2015

Chio Chips – Gaseste premii sau lei, intr-o punga din trei!

REGULAMENTUL OFICIAL AL PROMOTIEI CHIO CHIPS

SECTIUNEA 1. ORGANIZATORUL CAMPANIEI
Organizatorul promotiei Chio Chips “Gaseste premii sau lei, intr-o punga din trei !” (« Promotie ») este compania S.C. INTERSNACK ROMANIA SRL cu sediul in Calea Vitan, nr 23C, etajul 6, Sector 3, Bucuresti.
Campania este implementata prin S.C. BRANDS & BEARS SRL, cu sediul in Bucuresti, str Smaranda Braescu nr 37, Sector 1, inregistrata la Registrul Comertului cu nr J40/3653/2014, CUI RO 32973940.

SECTIUNEA 2. DURATA SI ZONA DE DESFASURARE A CAMPANIEI
Promotia Chio Chips “Gaseste premii sau lei, intr-o punga din trei !” se desfasoara in perioada 01.10.2015-30.11.2015 sau pana la momentul epuizarii stocurilor promotionale, oricare dintre aceste doua evenimente are loc primul. Promotia Chio Chips “Gaseste premii sau lei, intr-o punga din trei !” se desfasoara pe intreg teritoriul Romaniei. Campania se va desfasura in conformitate cu prevederile prezentului Regulament Oficial.

SECTIUNEA 3. PRODUSE PARTICIPANTE
La aceasta promotie participa urmatoarele produse care au obligatoriucu bentita promotionala “Gaseste premii sau lei, intr-o punga din trei !” :
– Chio Chips Sare 65g
– Chio Chips Paprica 65g
– Chio Chips Cascaval 65g
– Chio Chips Barbecue 65g
– Chio Chips Pui la Rotisor 65g
– Chio Chips Smantana si Ceapa 65g
– Chio Chips Shaorma 65g
– Chio Chips Exxtra Deep Sare de Mare 65g
– Chio Chips Exxtra Deep Chili Dulce 65g
– Chio Chips Exxtra Deep Friptura la Gratar 65g
-Chio Chips Xtreme Chili 65g
-Chio Chips Xtreme Wasabi 65g
-Chio Chips Xtreme Jalapeno & Cheese 65g
-Chio Chips Sare 130g
-Chio Chips Paprica 130g
-Chio Chips Cascaval 130g
– Chio Chips Barbecue 130g
-Chio Chips Pui la Rotisor 130g
-Chio Chips Smantana si Ceapa 130g
-Chio Exxtra Chips Sare de Mare 130g
-Chio Exxtra Chips Smantana si Ierburi Mediteraneene 130g
– Chio Chips Exxtra Deep Sare de Mare 125g
– Chio Chips Exxtra Deep Chili Dulce 125g
– Chio Chips Exxtra Deep Friptura la Gratar 125g
Produsele care nu au bentita promotionala nu sunt participante in promotie.

SECTIUNEA 4. DREPTUL DE PARTICIPARE
Campania publicitara este deschisa tuturor persoanelor fizice avand domiciliul sau resedinta in Romania.
Se pot inscrie in vederea participarii la Promotie numai personale fizice (Participantii) cu domiciliul sau resedinta in Romania si care, la data inscrierii, au implinit varsta de 18 ani.
Nu pot participa la Promotie urmatoarele categorii de persoane :
-angajatii Organizatorului si ai distribuitorilor acestuia
-angajatii oricaror companii implicate in realizarea oricaror activitati legate de organizarea si desfasurarea Promotiei.
De asemenea, rudele angajatilor mentionati mai sus (respective copii/ parinti, frati/ surori, sot/ sotie) nu au dreptul de a participa la Promotie.
Participantii au obligatia sa respecte prezentul regulament.

SECTIUNEA 5. MECANISMUL CAMPANIEI
Pentru a participa la promotie, consumatorii trebuie sa cumpere orice produs Chio Chips in pungi de 65g sau 125g / 130g, cu bentita promotionala “Gaseste premii sau lei, intr-o punga din trei !” si sa caute in interiorul pachetului participant la promotie punguta cu premiu instant.
Premiile din pungile norocoase pot fi de 2 tipuri :
1. Premii instant constand intr-unul din premiile de mai jos :
-Tichet cadou valoric in valoare de 10 lei ;
-Tichet cadou valoric in valoare de 50 lei ;
-Tichet cadou valoric in valoare de 200 lei (format din 4 tichete de cate 50 lei)
2. Premii ce se pot ridica din centrele de premiere : un cartonas inseriat ce poate fi preschimbat intr-o punga de Chio Chips Sare 65 g, la prezentarea lui la unul din magazinele comunicate pe www.chio.ro sau la nr de telefon 021.528.21.21 (numar cu tarif normal).
Revendicarea premiilor se poate face pana la data de 15.12.2015.
Tentativele de fraudare si falsificare a celor 2 documente de mai sus vor fi pedepsite conform Codului Penal in vigoare.

SECTIUNEA 6. CONDITII DE VALIDITATE
Pentru ca o participare sa fie considerata valida, aceasta trebuie sa indeplineasca simultan urmatoarele conditii :
-Participantii sa indeplineasca reglementarile prezentului Regulament ;
-Participantii sa indeplineasca dreptul de participare conform pct. 4 ;
-Participantii sa urmeze mecanismul promotiei conform pct. 5

SECTIUNEA 7. DESCRIEREA PREMIILOR
Din stocul de produse promotionale cu bentita promotionala “Gaseste premii sau lei, intr-o punga din trei !” existente pe piata, un numar de 1.911.654 sunt castigatoare. Castigatorul afla pe loc daca a castigat. Numarul de premii existente in pachetele de Chio Chips participante la promotie pentru fiecare categorie de premiu este :
-33.000 premii constand in tichete cadou valorice in valoare de 10 lei fiecare ;
-30 premii constand in tichete vadou valorice in valoare de 50 lei fiecare ;
-20 premii constand in tichete cadou valorice in valoare de 200 lei fiecare (formate din 4 tichete de cate 50 lei) ;
-1.878.604 premii constand in cate o punga de Chio Chips Sare 65 g.
Valoarea totala a premiilor oferite in cadrul promotiei este de 4.267.042 lei (TVA inclus).
Premiile existente in ambalajele Chio Chips participante vor fi ambalate in folie alimentara pentru contactul cu produsele alimentare, astfel contactul cu produsele din punga nu va putea dauna acestora in niciun fel.
Premiile sunt inserate aleator astfel incat din totalul pungilor participante la promotie o treime va contine unul dintre premiile mentionate mai sus. Pungile Chio Chips participante la promotie sunt in numar total de 5.734.961 bucati.

SECTIUNEA 8. ACORDAREA PREMIILOR
Premiile constand in tichete cadou sunt castigate pe loc de catre orice persoana care gaseste in interiorul pungilor promotionale de Chio Chips 65 g, Chio Chips 125 ori Chio Chips 130 g orice tichet cu valoarea celor descries la sectiunea 7.
Tichetele cadou pot fi folosite pana la data de 31.12.2015 in reteaua de magazine care accepta tichetele cadou Eden Red.
Premiile constand intr-o punga de Chio Chips Sare 65 g pot fi primite de orice persoana care a gasit un cartonas cu mesajul de felicitari in interiorul pungilor promotionale de Chio Chips. Acestea pot fi ridicate in schimbul cartonasului, la prezentarea lui la unul din magazinele centre de premiere comunicate pe www.chio.ro sau la nr 021.528.21.21 (numar cu tarif normal) in intervalul 1.10.2015-15.12.2015, conform mentiunilor de la sectiunea 5.

SECTIUNEA 9. INCETAREA CAMPANIEI
Prezenta campanie va incepe la data de 01.10.2015 si va inceta la 30.11.2015 sau la momentul epuizarii stocurilor promotionale, oricare dintre aceste 2 evenimente are loc primul.

SECTIUNEA 10. LITIGII
Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii la prezenta Campanie se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.

SECTIUNEA 11. RASPUNDEREA ORGANIZATORULUI
Promotia poate inceta inainte de implinirea perioadei prevazute in cazul producerii unui eveniment ce constituie forta majora, inclusiv in cazul imposibilitatii Organizatorului, din motive independente de vointa sa, de a asigura desfasurarea in bune conditii a Promotiei.
Forta majora inseamna orice eveniment care nu poate fi prevazut, controlat sau remediat de catre Organizator, inclusiv imposibilitatea Organizatorului din motive independente de vointa sa si a carui aparitie il pune pe acesta in imposibilitatea de a-si indeplini obligatiile asumate prin Regulament.
Promotia mai poate inceta inainte de implinirea perioadei stabilite ori poate fi suspendata oricand in baza liberei decizii a Organizatorului, cu conditia ca acesta sa comunice in prealabil o astfel de situatie, pe site-ul www.chio.ro.
Eventualele reclamatii legate de derularea si implementarea Campaniei se vor putea trimite pe durata acesteia, asa cum este reglementata in prezentul Regulament in scris pe adresa S.C. BRANDS & BEARS SRL in Bucuresti, str Smaranda Braescu nr 37, Sector 1 sau la nr de telefon 021.528.21.21 (numar cu tarif normal).
Eventualele litigii aparute intre Organizator si Participanti cu privire la orice aspect legat de desfasurarea Promotiei se vor solution ape cale amiabila, iar in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate in instantele judecatoresti romane competente din municipiul Bucuresti.
Deciziile Organizatorului privind promotia sunt finale si aplicabile tuturor Participantilor.
Premiile neacordate vor ramane in posesia Organizatorului care poate dispune liber de acestea in maniera pe care o va considera necesara sau potrivita intereselor sale.
Organizatorul este indreptatit sa ia toate masurile necesare in caz de tentativa de frauda a sistemului, abuz sau orice alte tentative care ar putea afecta imaginea sau costurile pe care le implica organizarea si desfasurarea Promotiei.

S.C. Intersnack Romania SRL

Act Aditional 1

ACT ADITIONAL
LA REGULAMENTUL CONCURSULUI
“Gaseste premii sau lei, intr-o punga din trei!”

Regulamentul Chio Chips “Gaseste premii sau lei, intr-o punga din trei!” (« Promotie ») este compania S.C. INTERSNACK ROMANIA SRL cu sediul in Calea Vitan, nr 23C, etajul 6, Sector 3, Bucuresti.
Campania este implementata prin S.C. BRANDS & BEARS SRL, cu sediul in Bucuresti, str Smaranda Braescu nr 37, Sector 1, inregistrata la Registrul Comertului cu nr J40/3653/2014, CUI RO 32973940., autentificat sub 1055 din data de 29.09.2015 de de Biroul Individual Notarial “Expert”.

Art 1. SECTIUNEA 2. DURATA SI ZONA DE DESFASURARE A CAMPANIEI din Regulament se modifica si va avea urmatorul continut:

Promotia Chio Chips “Gaseste premii sau lei, intr-o punga din trei !” se desfasoara in perioada 01.10.2015-15.12.2015 sau pana la momentul epuizarii stocurilor promotionale, oricare dintre aceste doua evenimente are loc primul. Promotia Chio Chips “Gaseste premii sau lei, intr-o punga din trei !” se desfasoara pe intreg teritoriul Romaniei. Campania se va desfasura in conformitate cu prevederile prezentului Regulament Oficial.

Art 2 SECTIUNEA 5. MECANISMUL CAMPANIEI din Regulament se modifica si va avea urmatorul continut:

Pentru a participa la promotie, consumatorii trebuie sa cumpere orice produs Chio Chips in pungi de 65g sau 125g / 130g, cu bentita promotionala “Gaseste premii sau lei, intr-o punga din trei !” si sa caute in interiorul pachetului participant la promotie punguta cu premiu instant.
Premiile din pungile norocoase pot fi de 2 tipuri :
1. Premii instant constand intr-unul din premiile de mai jos :
-Tichet cadou valoric in valoare de 10 lei ;
-Tichet cadou valoric in valoare de 50 lei ;
-Tichet cadou valoric in valoare de 200 lei (format din 4 tichete de cate 50 lei)
2. Premii ce se pot ridica din centrele de premiere : un cartonas inseriat ce poate fi preschimbat intr-o punga de Chio Chips Sare 65 g, la prezentarea lui la unul din magazinele comunicate pe www.chio.ro sau la nr de telefon 021.528.21.21 (numar cu tarif normal).
Revendicarea premiilor se poate face pana la data de 31.12.2015.
Tentativele de fraudare si falsificare a celor 2 documente de mai sus vor fi pedepsite conform Codului Penal in vigoare.

Art 3. SECTIUNEA 7. DESCRIEREA PREMIILORdin Regulament se modifica si va avea urmatorul continut:

Din stocul de produse promotionale cu bentita promotionala “Gaseste premii sau lei, intr-o punga din trei !” existente pe piata, un numar de 2.862.935 sunt castigatoare. Castigatorul afla pe loc daca a castigat. Numarul de premii existente in pachetele de Chio Chips participante la promotie pentru fiecare categorie de premiu este :
-xxxx premii constand in tichete cadou valorice in valoare de 10 lei fiecare ;
-xxxx premii constand in tichete vadou valorice in valoare de 50 lei fiecare ;
-xxx premii constand in tichete cadou valorice in valoare de 200 lei fiecare (formate din 4 tichete de cate 50 lei) ;
– 2.862.935 premii constand in cate o punga de Chio Chips Sare 65 g.
Valoarea totala a premiilor oferite in cadrul promotiei este de 6.390.425 lei (TVA inclus).
Premiile existente in ambalajele Chio Chips participante vor fi ambalate in folie alimentara pentru contactul cu produsele alimentare, astfel contactul cu produsele din punga nu va putea dauna acestora in niciun fel.
Premiile sunt inserate aleator astfel incat din totalul pungilor participante la promotie o treime va contine unul dintre premiile mentionate mai sus. Pungile Chio Chips participante la promotie sunt in numar total de xxxxx bucati.

Art 4 SECTIUNEA 8. ACORDAREA PREMIILOR din Regulament se modifica si va avea urmatorul continut:

Premiile constand in tichete cadou sunt castigate pe loc de catre orice persoana care gaseste in interiorul pungilor promotionale de Chio Chips 65 g, Chio Chips 125 ori Chio Chips 130 g orice tichet cu valoarea celor descries la sectiunea 7.
Tichetele cadou pot fi folosite pana la data de 31.12.2015 in reteaua de magazine care accepta tichetele cadou Eden Red.
Premiile constand intr-o punga de Chio Chips Sare 65 g pot fi primite de orice persoana care a gasit un cartonas cu mesajul de felicitari in interiorul pungilor promotionale de Chio Chips. Acestea pot fi ridicate in schimbul cartonasului, la prezentarea lui la unul din magazinele centre de premiere comunicate pe www.chio.ro sau la nr 021.528.21.21 (numar cu tarif normal) in intervalul 1.10.2015-24.12.2015, conform mentiunilor de la sectiunea 5.

Art 5 SECTIUNEA 9. INCETAREA CAMPANIEI din Regulament se modifica si va avea urmatorul continut:

Prezenta campanie va incepe la data de 01.10.2015 si va inceta la 15.12.2015 sau la momentul epuizarii stocurilor promotionale, oricare dintre aceste 2 evenimente are loc primul.

Prezentul Act Aditional face parte integranta din Regulament, pe care il modifica in mod corespunzator, restul dispozitiilor acestuia ramanand neschimbate.

În conformitate cu prevederile Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, subscrisa declarãm cã suntem de acord cu prelucrarea lor, în vederea întocmirii actului notarial şi cu furnizarea informaţiilor referitoare la datele noastre personale şi la conţinutul actului notarial cãtre autoritãţile abilitate de lege, la cererea acestora.
Redactat şi autentificat de Birou Individual Notarial “Expert” din Bucureşti într-un singur exemplar original, semnat de parte, ce se păstrează în arhiva biroului notarial şi în 4 (patru) duplicate, din care 1 (un) duplicat va rămâne în arhiva biroului notarial şi 3 (trei) duplicate se eliberează parţii.

Organizator
S.C. Intersnack Romania SRL

.

  • Like!
    1

Facebook Comments:


error: Content is protected !!