Alimente - Bauturi, Campanii Inchise »

Castiga chipsuri, lei si distractie cata vrei in 1 punga din 3!

 

Perioada campaniei : 15.02.2017 – 30.04.2017

REGULAMENTUL OFICIAL AL PROMOTIEI CHIO CHIPS
“Castiga chipsuri, lei si distractie cata vrei in 1 punga din 3 !”

SECTIUNEA 1. ORGANIZATORUL CAMPANIEI

1.1 Organizatorul promotiei Chio Chips “Castiga chipsuri, lei si distractie cata vrei in 1 punga din 3 !” este compania S.C. INTERSNACK ROMANIA SRL cu sediul in Calea Vitan, nr. 6-6A, cladirea Phoenix Tower, etaj 2, Bucuresti, numar de operator date cu character personal 3613.
1.2 Campania este implementata prin S.C. BRANDS & BEARS SRL, cu sediul in Bucuresti, str Smaranda Braescu nr 37, Sector 1, inregistrata la Registrul Comertului cu nr J40/3653/2014, CUI RO 32973940.
1.3 Decizia de derulare a campaniei promoţionale conform regulilor din prezentul Regulament este finală şi obligatorie pentru participanţi. Organizatorul îşi rezervă dreptul de a modifica sau schimba prezentul Regulament Oficial, prin întocmirea unui act adiţional la prezentul regulament, urmând ca astfel de modificări să intre în vigoare numai după anunţul prealabil de prezentare al acestor modificări.
1.4 Campania promotionala se va derula conform prevederilor prezentului regulament oficial (denumit in continuare “Regulamentul”), fiind obligatoriu pentru toti Participantii.

SECTIUNEA 2. DURATA SI ZONA DE DESFASURARE A CAMPANIEI

2.1 Promotia Chio Chips “ Castiga chipsuri, lei si distractie cata vrei in 1 punga din 3 !” se desfasoara in perioada 15.02.2017-30.04.2017 sau pana la momentul epuizarii stocurilor promotionale, oricare dintre aceste doua evenimente are loc primul.
2.2 Promotia Chio Chips “ Castiga chipsuri, lei si distractie cata vrei in 1 punga din 3 !” se desfasoara pe intreg teritoriul Romaniei. Campania se va desfasura in conformitate cu prevederile prezentului Regulament Oficial.
2.3 Dupa data incheierii campaniei promotionale, data determinata in conformitate cu art. 2.1 , produsele participante, astfel cum sunt acestea descrise mai jos , isi pierd aceasta calitate, Organizatorul nemaiavand nicio responsabilitate si nemaiasumandu-si nicio obligatie in legatura cu nicio circumstanta care ar putea eventual conduce publicul la concluzia actualitatii ori continuarii campaniei promotionale.

SECTIUNEA 3. DREPTUL DE PARTICIPARE

3.1 Campania publicitara este deschisa tuturor persoanelor fizice avand domiciliul sau resedinta in Romania.
3.2 Se pot inscrie in vederea participarii la Promotie numai personale fizice (Participantii) cu domiciliul sau resedinta in Romania si care, la data inscrierii, au implinit varsta de 18 ani.
3.3 Nu pot participa la Promotie urmatoarele categorii de persoane :
– angajatii Organizatorului si ai distribuitorilor acestuia
– angajatii oricaror companii implicate in realizarea oricaror activitati legate de organizarea si desfasurarea Promotiei.
– De asemenea, rudele angajatilor mentionati mai sus (respective copii/ parinti, frati/ surori, sot/ sotie) nu au dreptul de a participa la Promotie.
Participantii au obligatia sa respecte prezentul regulament.

SECTIUNEA 4. PRODUSE PARTICIPANTE

4.1 La aceasta promotie participa urmatoarele produse care au obligatoriu bentita promotionala “ Castiga chipsuri, lei si distractie cata vrei in 1 punga din 3 ” :
– Chio Chips Sare 65g
– Chio Chips Paprica 65g
– Chio Chips Cascaval 65g
– Chio Chips Barbecue 65g
– Chio Chips Pui la Rotisor 65g
– Chio Chips Smantana si Ceapa 65g
– Chio Chips Shaorma 65g
– Chio Chips Exxtra Deep Sare de Mare 65g
– Chio Chips Exxtra Deep Chili Dulce 65g
– Chio Chips Exxtra Deep Friptura la Gratar 65g
– Chio Chips Sare 100g
– Chio Chips Paprica 100g
– Chio Chips Cascaval 100g
– Chio Chips Barbecue 100g
– Chio Chips Pui la Rotisor 100g
– Chio Chips Smantana si Ceapa 100g
– Chio Chips Intense Sea Salt 100g
– Chio Chips Intense Creamy Paprica 100g
– Chio Chips Intense Spicy Cheese 100g
– Chio Chips Intense Sourcream&Herbs 100g
– Chio Chips Intense Meat & Mustard 100g
– Chio Chips Sare 140g
– Chio Chips Paprica 140g
– Chio Chips Cascaval 140g
– Chio Chips Barbecue 140g
– Chio Chips Pui la Rotisor 140g
– Chio Chips Smantana si Ceapa 140g
– Chio Chips Intense Sea Salt 140g
– Chio Chips Intense Creamy Paprica 140g
– Chio Chips Intense Spicy Cheese 140g
– Chio Chips Intense Sourcream&Herbs 140g
– Chio Chips Intense Meat & Mustard 140g
– Chio Chips Exxtra Deep Sare de Mare 125g
– Chio Chips Exxtra Deep Chili Dulce 125g
– Chio Chips Exxtra Deep Friptura la Gratar 125g
Produsele care nu au bentita promotionala nu sunt participante in promotie.

SECTIUNEA 5. MECANISMUL CAMPANIEI

5.1 Pentru a participa la promotie, consumatorii trebuie sa cumpere orice produs Chio Chips in pungi de 65g , 100 g , 125g , sau 140g, cu bentita promotionala “Castiga chipsuri, lei si distractie cata vrei in 1 punga din 3 !” si sa caute in interiorul pachetului participant la promotie punguta cu premiu instant/premiu de revendicat (De exemplu un cartonas cu mesajul : « Felicitari ! Ai castigat 2 bilete la Untold »).
5.2 Premiile din pungile norocoase pot fi de 3 tipuri :
1. Premii instant constand intr-unul din premiile de mai jos :
-Tichet cadou valoric in valoare de 10 lei ;
-Tichet cadou valoric in valoare de 50 lei ;
-Tichet cadou valoric in valoare de 200 lei (format din 4 tichete de cate 50 lei)
Aceste tichete pot fi folosite in reteaua magazinelor partenere Edenred pana la 31.12.2017.

2. Premii constand in cate 2 bilete la festivalul Untold- premii ce trebuie revendicate prin transmiterea la adresa de email chio@info-regulamente.ro a unui mesaj care va contine:
– Titlu / Subject: codul unic de validare de pe cartonasul castigator
– Corpul mesajului / Body message:
o o poza clara a cartonasului castigator, astfel incat sa se poata citi codul unic de validare
o datele participantului: nume, prenume, numar de telefon la care poate fi contactat, adresa, CNP, si o copie dupa CI
o Nota importanta: premiile se vor trimite prin curier; deci, va fi necesara o adresa la care se gaseste castigatorul (daca este alta adresa decat cea din CI). Organizatorul nu poate fi facut raspunzator pentru documentele trimise de castigator care nu ajung la Organizator in termenele mentionate in prezentul regulament sau din motive independente de vointa Organizatorului, ca de exemplu dar fara a se limita la comunicarea eronata de catre castigator a adresei sau servicii defectuoase ale tertilor implicati (posta, curier). In cazul in care Organizatorul a expediat premiul, iar premiul se intoarce de la Destinatar pe motiv de date de expeditie (nume, adresa, numar de telefon) furnizate gresit de catre Participant, Organizatorul nu va mai re-trimite premiul. Organizatorul nu poate fi facut raspunzator pentru premiul care nu ajunge la destinatie sau ajunge deteriorat din cauza functionarii defectuoase a serviciilor de curierat.
o Datele personale mentionate anterior nu vor fi facute publice, ele fiind necesare doar pentru validarea inscrierilor si inmanarea premiilor.

3. Premii ce se pot ridica din centrele de premiere: o punga de Chio Chips Sare 65 . Lista centrelor de premiere poate fi gasita pe www.chio.ro sau poate fi aflata la numarul de telefon 021.528.21.28 (numar cu tarif normal).

5.4 Revendicarea premiilor se poate face pana la data de 15.05.2017.
5.5 Pentru oricare informatii suplimentare se poate lua legatura cu organizatorul folosind adresa de email chio@info-regulamente.ro sau prin apelarea la numarul de telefon 021.528.21.28 (numar cu tarif normal) in timpul orelor de program 10:30- 18:30 de luni pana vineri pe toata perioada campaniei.

5.6 Tentativele de fraudare si falsificare a documentelor de mai sus vor fi pedepsite conform Codului Penal in vigoare. Organizatorul este indreptatit sa ia toate masurile necesare in caz de tentativa de frauda a sistemului, abuz sau orice alte tentative care ar putea afecta imaginea sau costurile acestei Campanii.

SECTIUNEA 6. DESCRIEREA PREMIILOR

6.1 Din stocul de produse promotionale cu bentita promotionala « Castiga chipsuri, lei si distractie cata vrei in 1 punga din 3 ! » existente pe piata, un numar de 3.876.795 sunt castigatoare. Castigatorul afla pe loc daca a castigat. Numarul de premii existente in pachetele de Chio Chips participante la promotie pentru fiecare categorie de premiu este :
– 45.000 premii constand in tichete cadou valorice in valoare de 10 lei fiecare ;
– 50 premii constand in tichete cadou valorice in valoare de 50 lei fiecare ;
– 33 premii constand in tichete cadou valorice in valoare de 200 lei fiecare (formate din 4 tichete de cate 50 lei) ;
– 200 premii constand in cate 2 bilete la Untold
– 3.831.512 premii constand in cate o punga de Chio Chips Sare 65 g

6.2 Valoarea totala a premiilor oferite in cadrul promotiei este de 9.153.813 (TVA inclus).
6.3 Premiile existente in ambalajele Chio Chips participante vor fi ambalate in folie alimentara pentru contactul cu produsele alimentare, astfel contactul cu produsele din punga nu va putea dauna acestora in niciun fel.
6.4 Premiile sunt inserate aleator astfel incat din totalul pungilor participante la promotie o treime va contine unul dintre premiile mentionate mai sus. Pungile Chio Chips participante la promotie sunt in numar total de 11.630.385 bucati.

SECTIUNEA 7. CONDITII DE VALIDITATE

7.1 Pentru ca o participare sa fie considerata valida, aceasta trebuie sa indeplineasca simultan urmatoarele conditii :
– Participantii sa indeplineasca reglementarile prezentului Regulament ;
– Participantii sa indeplineasca dreptul de participare conform art . 3 ;
– Participantii sa urmeze mecanismul promotiei conform art . 5

SECTIUNEA 8. ACORDAREA PREMIILOR

8.1 Premiile constand in tichete cadou sunt castigate pe loc de catre orice persoana care gaseste in interiorul pungilor promotionale de Chio Chips 65 g, Chio Chips 100 g, Chio Chips 125, ori Chio Chips 140 g orice tichet cu valoarea celor descrise la art 6 .
8.2 Tichetele cadou pot fi folosite pana la data de 31.12.2017 in reteaua de magazine care accepta tichetele cadou Edenred.
8.3 Premiile constand intr-o punga de Chio Chips Sare 65 g pot fi primite de orice persoana care a gasit un cartonas cu mesajul : « Felicitari ! Ai castigat o punga de Chio Chips Sare de 65 g ! » in interiorul pungilor promotionale de Chio Chips. Acestea pot fi ridicate in schimbul cartonasului, la prezentarea lui la unul din magazinele centre de premiere comunicate pe www.chio.ro sau la nr 021.528.21.28 (numar cu tarif normal) in intervalul 15.02.2017 – 15.05.2017, conform mentiunilor de la art 5.
8.4 Premiile constand in 2 bilete la Untold pot fi primite de oricare participant care a indeplinit conditiile prezentului Regulament, de la art. 3 si 5 , in limita a unui singur premiu pe participant unic, indiferent de numarul de cartonase valide acumulate. Daca la momentul contactarii castigatorilor se constata ca o persoana unica (identificabila prin act de identitate valid) a castigat mai multe premii bilete la Untold, acesta va putea ramane in posesia unui singur premiu din cele castigate.

Acestea vor fi transmise prin curier castigatorului, dupa validarea castigului prin mecanismul descris la punctul 5,in schimbul cartonasului, in termen de 5 zile lucratoare de la validare.

8.5 Informatii suplimentare se pot obtine la telefon 021.528.21.28 (numar cu tarif normal) in toata perioada promotiei, conform mentiunilor de la sectiunea 5.
8.6 Toate taxele legale care tin de organizator in ceea ce priveste premiile se vor plati de catre acesta.
8.7 In cazul premiilor cu o valoare mai mare de 600 lei (bilete la Untold), Organizatorul va calcula, declara, suporta si plati la bugetul de stat impozitul aferent veniturilor din premii, prin raportare la venitul net din premii stabilit conform art. 76 din Legea nr 571/2003 privind Codul Fiscal.
8.8 Premiile oferite in cadrul prezentei Promotii nu pot fi inlocuite cu bani sau cu alte beneficii si vor fi puse in posesia castigatorilor doar pe teritoriul Romaniei.
8.9 În cazul în care câştigătorul refuză primirea premiului, premiul nu se mai acordă. În cazul în care numărul participanţilor desemnaţi câştigători este mai mic decât numărul premiilor, premiile rămase neacordate rămân în proprietatea Organizatorului.
8.10 Odata ce premiul este inmanat, Organizatorul este eliberat fata de Castigator de orice obligatie nascuta in temeiul prezentului Regulament.

SECTIUNEA 9. INCETAREA CAMPANIEI

9.1 Prezenta campanie va incepe la data de 15.02.2017 si va inceta la 30.04.2017 sau la momentul epuizarii stocurilor promotionale, oricare dintre aceste 2 evenimente are loc primul.

SECTIUNEA 10. ERORI, COMUNICARI PUBLICITARE NECORESPUNZATOARE

10.1 Organizatorul nu va fi responsabil de prezentarea documentelor necorespunzatoare, deteriorate sau falsificate si nici nu va fi obligat sa acorde premiile pe baza unor astfel de documente care nu intrunesc toate conditiile prevazute in acest Regulament.

SECTIUNEA 11. CONFIDENTIALITATEA DATELOR

11.1 Organizatorul, in vederea desfasurarii Campaniei, prelucreaza datele personale ale Participantilor la aceasta promotie in conformitate cu Legea 677/200, in calitate de operator inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr 3613 . Prin comunicarea datelor cu caracter personal in modalitatile indicate in mod expres prin Regulament, castigatorii premiilor Campaniei isi exprima acordul expres si neechivoc ca datele lor cu caracter personal sa intre in baza de date a Organizatorului in vederea validarii, atribuirii premiilor si indeplinirii obligatiilor fiscale ale organizatorilor de promotii. Comunicarile ulterioare cu caracter publicitar si de marketing direct vor fi adresate doar acelor consumatori/participanti care si-au dat acordul explicit si neechivoc inscriindu-se in campanie.
11.2 Organizatorul garanteaza confidentialitatea datelor cu caracter personal ale tuturor Participantilor. La cererea expresa a castigatorului, Organizatorul va asigura acestuia dreptul de acces, dreptul de informare, dreptul de interventie asupra datelor si dreptul de opozitie, in conformitate cu dispozitiile Legii nr.677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, publicata in M. Of. nr. 790 din 12 decembrie 2001 si normelor emise in aplicarea acesteia. Pentru exercitarea acestor drepturi, Participantii vor trimite Organizatorului pe adresa Calea Vitan, nr. 6-6A, cladirea Phoenix Tower, etaj 2, Bucuresti , o cerere intocmita in forma scrisa, datata si semnata.
11.3 Datele cu caracter personal colectate in cadrul acestei Campanii nu vor fi dezvaluite catre terti cu exceptia cazurilor in care Organizatorul trebuie sa respecte obligatiile impuse de legislatia in vigoare. Numele si prenumele castigatorilor si premiile castigate in cadrul Campaniei vor fi publicate conform obligatiilor impuse de Ordonanta de Guvern nr. 99/2000 privind comercializarea produselor si serviciilor de piata, republicata in Monitorul Oficial nr. 603 din 31.08.2007.
11.4 Organizatorul garanteaza confidentialitatea datelor personale ale tuturor Participantilor. Participantul la Campanie, in calitate de persoana vizata, are, conform Legii 677/2001, urmatoarele drepturi: dreptul la informare (art. 12), dreptul de acces la date (art.13), dreptul la interventie asupra datelor (art. 14), dreptul la opozitie (art. 15), dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art. 17) si dreptul de a se adresa justitiei (art. 18).
11.5 Organizatorul poate solicita Participantilor/Castigatorilor premiului oferit in cadrul acestei Campanii acordul pentru a utiliza in mod gratuit, in diverse materiale tiparite, audio si video, numele, prenumele, localitatea de domiciliu si imaginea lor. Pentru a-si exprima acordul in acest sens, Participantii/Castigatorii vor semna o declaratie in care vor fi cuprinsi, in mod expres si neechivoc, termenii acestui acord.

SECTIUNEA 12. LITIGII

12.1 Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii la prezenta Campanie se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.

SECTIUNEA 13. RASPUNDEREA ORGANIZATORULUI

13.1 Promotia poate inceta inainte de implinirea perioadei prevazute in cazul producerii unui eveniment ce constituie forta majora, inclusiv in cazul imposibilitatii Organizatorului, din motive independente de vointa sa, de a asigura desfasurarea in bune conditii a Promotiei.
13.2 Forta majora inseamna orice eveniment care nu poate fi prevazut, controlat sau remediat de catre Organizator, inclusiv imposibilitatea Organizatorului din motive independente de vointa sa si a carui aparitie il pune pe acesta in imposibilitatea de a-si indeplini obligatiile asumate prin Regulament.
13.3 Promotia mai poate inceta inainte de implinirea perioadei stabilite ori poate fi suspendata oricand in baza liberei decizii a Organizatorului, cu conditia ca acesta sa comunice in prealabil o astfel de situatie, pe site-ul www.chio.ro.
13.4 Eventualele reclamatii legate de derularea si implementarea Campaniei se vor putea trimite pe durata acesteia, asa cum este reglementata in prezentul Regulament in scris pe adresa S.C. BRANDS & BEARS SRL in Bucuresti, str Smaranda Braescu nr 37, Sector 1 sau la nr de telefon 021.528.21.28 (numar cu tarif normal).
13.5 Eventualele litigii aparute intre Organizator si Participanti cu privire la orice aspect legat de desfasurarea Promotiei se vor solution ape cale amiabila, iar in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate in instantele judecatoresti romane competente din municipiul Bucuresti.
13.6 Deciziile Organizatorului privind promotia sunt finale si aplicabile tuturor Participantilor.
13.7 Premiile neacordate vor ramane in posesia Organizatorului care poate dispune liber de acestea in maniera pe care o va considera necesara sau potrivita intereselor sale.
13.8 Organizatorul este indreptatit sa ia toate masurile necesare in caz de tentativa de frauda a sistemului, abuz sau orice alte tentative care ar putea afecta imaginea sau costurile pe care le implica organizarea si desfasurarea Promotiei.

Acest regulament nu are act aditional
Lista castigatori
  • Like!
    0

Facebook Comments:


error: Content is protected !!